Sport og Livsstil

Sport og motion-giver energi, overskud og fremmer læring.

Du kan vælge linjerne:

Fodbold

Fit og fysisk træning

Boldspil

Uanset hvilken linje du vælger, er der fokus på: 

Fodbold

Et vidunderligt spil - og så er det sundt

Brænder du for at spille fodbold og er du klar til at arbejde hårdt. Så er fodboldlinjen på Xclass helt sikkert noget for dig. Et år med fodbold på skoleskemaet sætter fokus på glæden ved fodboldspillet og at blive bedre og som spiller. Du får teoretisk og praktisk viden om teknik, taktik, krop og sundhed. Vi deltager i den landsdækkende skoleliga og har fokus på de basale færdigheder hos hver enkelt spiller.                                                

Fit og fysisk træning

Krop, kost og livsstil.Selvværd og velvære!

Denne linje er for alle os, der er klar til at udfordre os selv og få sved på panden Vi fokuserer på en sundere, sjovere og mere aktiv livsstil.. Vi sætter mål og arbejder både med det fysiske og det mentale. Du vil få trænet din krop intensivt og lære en masse om styrketræning og udholdenhedstræning, træningsplanlægning og idrætspsykologi/mentaltræning. Du vil komme til at lære dig selv og dine kammerater at kende, når I sammen udfordrer hinanden og jer selv i træningen og afprøver forskellige træningsformer.

Bold

Brug bolden – Verdens bedste legetøj.

Bold er for alle os, der elsker at bevæge os, helst i selskab med ligesindede og en bold af en slags. På Bold skal vi sammen dyrke og blive bedre til en masse boldspil og alle de kvaliteter, de hver især besidder. Vi skal svede, vi skal have det sjovt, vi skal presse hinanden og os selv.Vi bruger mest tid på de store kendte boldspil  (håndbold, fodbold, volley og basket), men vi prøver også en del af de mindre og mere alternative boldspil. Og arbejder med teknisk, taktisk og fysisk udvikling.

Har teksten vakt din interesse kan du læse den fulde beskrivelse af Fit med Fokus-linjen:

Siden er sidst opdateret 29. januar 2018