Innovation og samfundsfag

Innovation og samfundsfag bliver du klogere på samfundet og dig selv. Hvis innovation, iværksætteri, entreprenørskab og socialt ansvar lyder som noget for dig, så vil du lære at diskutere, argumentere og udtrykke dine holdninger. 

Vi arbejder med ”fra vugge til grav” - og ser på de udfordringer der er for et produkts totale miljøpåvirkning. 

Samme vinkel tager vi på velfærdssystemet, hvad sker der fra vi bliver født og videre i livet. 

Gennem undervisningen, bliver du motiveret til at indgå i samfundet som aktiv medborger, iværksætter og/eller innovativ studerende/medarbejder.  

Du får forudsætning for, at kunne håndtere de udfordringer og muligheder, der er forbundet med at være individ i en foranderlig kompleks global verden.  

Vi tager aktivt stilling til samfundet og dets påvirkning på os. Vi arbejder med aktuelle emner og deltagerbaseret, og vi lærer hvordan beslutningsprocesser foregår, og hvordan du får indflydelse i den demokratiske proces. Du bliver rustet til at tage den uddannelse, der er så vigtig for dig. Du får en general viden omkring arbejdsmarkedsforhold, som gør dig i stand til at vurdere og beslutte dit endelige valg. 

Du får medindflydelse på valg af tema i undervisningen, hvor vi arbejder med idéudvikling, proces og produktHvis du undrer dig, stiller spørgsmål og vil du dele det med andre jævnaldrende, i en læringsproces, så har du rig mulighed her.  

Siden er sidst opdateret 7. februar 2022